miércoles, 17 de agosto de 2011

Plats refrescants

Cada estiu quan fa molta calor a qui no li ve de gust un plat refrescant???


SOPA DE SINDRIA


INGREDIENTS: Mitja síndria, 4 tomàquets, iogurt, sèsam, alfàbrega i oli
RECEPTA: Un cop hem triturat la síndria i els tomàquets, ho passem pel colador xinès. Barregem el iogurt amb les llavors de sèsam, l'alfàbrega trossejada, un rajolí d'oli i un toc de pebre. En un bol, hi posem la sopa i hi afegim la salsa de iogurt. Amb la síndria que ens ha sobrat, en fem boletes, i ja tenim el plat enllestit.


CREP D'AMANIDA I FRUITA

 
INGREDIENTS: Enciam, fruita, una crep, fruita seca i alguna cosa per amanir.
RECEPTA: Tallar l'enciam i les fruites a trossets. La fruita seca es trinxa ben trinxada i es barreja tot en un bol. Ho amanim... i arriba el moment més divertit: el de decorar la crep i convertir-la en una espècie de reixa. I ara ja només falta embolicar l'amanida que hem fet.





CREMA DE LLIMONA

INGREDIENTS: Llimones, formatge d'untar fresc, sucre, nata líquida i coco.
RECEPTA: Escorrem la llimona, i en un bol, hi barregem tots els ingredients fins que ens quedi una crema. Hi tirem un polsim de coco i ja podem omplir un got.




A que dona gana?
 

1 comentario: